Bevezető
Nyelvvizsga
Szolgáltatások
Referenciák
Kurzusok
Tanárképzés
Kapcsolat
English
British Council
 
 
Nyelvvizsga
 
 
Kihelyezett Oktatás
 
 
Szolgáltatásaink
 
 
Tanfolyamok
 
 
Próbavizsga
 
 
Segédletek
 
 
Felszereltségünk
 
 
Kapcsolat
 
 
Cambridge ESOL
 
 

Orvosi angol és vizsga felkészítő

Angol és Francia tanfolyam

FCE és CAE felkészítő tanfolyam

TKT
felkészítő

TANÁRKÉPZÉS

Angol Nyelvtanárképző Program

(1 éves képzés) University of Cambridge


ICELT
In-service Certificate for English Language Teaching

Kb. minden második hétvégén, szombaton egész nap, Budapesten

Kinek ajánljuk:

A Cambridge ICELT angolszakos nyelvtanárképző programunkat angol nyelvtudással rendelkező jelölteknek ajánljuk, vagy olyanoknak, akik szívesen hozzák nyelvtudásukat erős közép-felsőfokú szintre. Fontos az angol nyelvoktatásban szerzett gyakorlat is. A program biztosítja a hallgatók angol nyelvtudásának és módszertani ismereteinek dinamikus fejlődését.

A képzés általános céljai:

Olyan nyelvtanárokat kívánunk képezni, akik hatékonyan, humánusan és népszerűen művelik ezt a hivatást. Akik számára a tanítás az önmegvalósítás lehetősége, akik örömmel mennek órára, és akiket tanítványaik, hallgatóik is szívesen fogadnak.

A képzés időtartama:

A képzés egy tanévet. Módszertani tantárgyakat, nyelvpedagógiai stúdiumokat, oktatástechnológiai kérdéseket, a tananyag előkészítésével, feldolgozásával és kiválasztásával összefüggő tárgyakat oktatunk.

Képzési helyszínek:

A képzési kihelyezett, hazánkon kívül, néhány angliai helyszínen és tizenkét külföldi országban folyik hasonló program.

Felvételi:

A felvétel elbeszélgetés és nyelvi szintfelmérés (írásban) alapján történik. Fontos, hogy a jelölt pedagógiai és angol idegennyelv-oktatási tapasztalattal rendelkezzen.

Órarend:

A képzés a teljes tanévre előre meghirdetett napokon, havonta általában két szombaton 8 - 8 tanórában történik, Budapesten. (kb. 10 től du. 4.00 ig.)

Nemzetközi / Európai Uniós elfogadottság:

Külföldön is szíven alkalmaznak kollégákat ezzel a diplomával. Magyarország Európai Uniós csatlakozása kapcsán, nálunk is egyre teljesebb körben elfogadott tanári végzettségnek felel meg.

Finanszírozás:

A tanári-iskolai, továbbképzési és nyelvi képzési finanszírozási rendszer is felhasználható a Cambridge ICELT képesítés megszerzéséhez, (vagy egy részéhez). A képzés teljes díja: kb. 800 ezer Ft. (2009 jan.)

Kiegészítő általános nyelvi képzés:

A tanárképző tanulmányokkal párhuzamosan lehetőség nyílik az általános nyelvi szint megerősítésére is. Ennek részleteit személyes konzultáció alkalmával egyeztetjük.TKT, Teaching Knowledge Test

Angol-nyelvtanári vizsga, továbbképzéshez, átképzéshez, szakmai képzéshez egyaránt. Felkészítő kurzussal vagy nélkül is letehető. Ára kb. 40.000 Ft.

 
 
 
 
 
2009 © Copyright Exams Centrum Kft.
Főoldal
Oldaltérkép
exams@exams.hu
06-1-361-0248
1118 Bp. Budaörsi út 4/A
Design